Få CO2 rabat

Home  /  Startside  /  Få CO2 rabat

Nu er det på tide, at vi alle sammen kommer i gang med at skåne miljøet. Derfor indfører Danish Re-Design en helt ny form for rabat.

Nu kan både du og klimaet få endnu flere fordele, når du køber ved Danish Re-Design. Vi giver nemlig rabat, hvis du sparer på dit personlige CO2-regnskab.

Det vil sige, at du skal gøre nogle bestemte ting for at få rabatten. Vi kan selvfølgelig ikke kontrollere dig i det, men vi vælger at stole på dig.

Vi giver rabatter efter dit personlige CO2 regnskab på følgende måde:

Indfør en kødfri dag 2% (pr. dag i ugen)
Plant et træ 2% (pr. træ)
Opret en kompost til køkkenaffald 4%
Tag cyklen i stedet for bilen 1% (pr. dag i ugen)
Spar 1000 Kwh årligt 10%
Køb ind i genbrug 1% pr. gang

Hvis der er noget vi har glemt og du har sparet på en anden måde, så kan du godt få en rabat for det også. Bare kontakt os, så finder vi en løsning sammen.

Det superfede ved disse rabatter er jo, at du ikke bare får rabat og god samvittighed. Du sparer også penge ved siden af. Hvor meget mere belønning skal der til? Det er da bare med at komme i gang…

et eksempel:

Du vil gerne have 10% rabat og spare på din elregning samtidig.

  • Du skifter derfor pærer til LED.
  • Du køber en ny fryser i stedet for den gamle strømsluger (og skaffer dig selvfølgelig af med den gamle på en forsvarlig måde).
  • Du køber en strømskinne, så du kan slukke for alt det, der står på stand-by hele natten.

Så regner du din besparelse sammen i Kwh/pr. år og sender det til os. Rabatten er i hus. Er det ikke bare lækkert?

(rabatten gælder 1 gang pr. kunde og kun til køb af max. 2 ting. Det er maksimalt muligt at opnå 50% rabat. Det vil sige, at selv om du f.eks. planter 100 træer, så kan du maksimalt opnå 50% rabat)