foredrag, temadage m.m.

Home  /  foredrag, temadage m.m.

Danish Re-Design tilbyder forløb, oplæg og foredrag for skoler og andre med interesse i genbrug, upcycling, klima, miljø og design.

Mangler du et anderledes input til en temadag? Skal det være en kombination af praktisk arbejde og viden? Vil I gerne lære mere om at genbruge på en smart måde?

Hos Danish Re-Design brænder vi for at udbrede tanker om miljøbevidst design og vi vil derfor meget gerne ud og fortælle om vores virke, gode idéer og om hvordan vi bedst muligt kan spare på naturens ressourcer.

Vi vil gerne være med til at planlægge temadage og -uger, men vi vil også gerne stille op til et enkelt foredrag eller en undervisningsseance.

Vi ville bare lige sige tusind tak for din deltagelse ved vores event “Hurra for naturen”. Det var en rigtig spændende uge med virkelig mange interessante stande.
Du skal have stor tak for at være en del af eventet og for at stille så flot an med en stand, så vi sammen var med til at sprede budskabet om naturbevarelse og bæredygtighed til vores gæster.
Randers Regnskov

.

Læs mere om foredragsholder Jeff Deleuran Hansen

Genbrug og upcycling er omdrejningspunktet, men der kan være mange forskellige vinkler til det emne så du er meget velkommen til at kontakte foredragsholder og professionel upcycler Jeff Deleuran Hansen for at høre mere om mulighederne i forhold til dine ønsker.

Nogle af emnerne kunne for eksempel være:

  • Træ – Hvor kommer vores træ fra, hvad er godt genbrug, design med træ, FSC træ og PEFC træ
  • Upcycling – fra idé til virkelighed. Hvordan fører man sin gode idé ud i virkeligheden. Hvad kan genbruges, hvad kan man arbejde med og hvordan videreudvikler man en god idé til et superfedt design?
  • Affald – hvor meget producerer vi, hvilken slags affald og hvad kan vi gøre ved det?
  • designlamper – Hvad gjorde PH, der var så særligt? Hvad er en god lampe? Hvordan laver man en lampe? LED Pærer – er de gode?
  • Designmøbler – historie, trends og tendenser. Genbrug i nutidens stilarter, retrolook og feel.
  • Alle kan tegne, alle kan designe.
  • Planned obsolescence: hvorfor går ting så hurtigt i stykker? Skal man købe eller leje/lease i forhold til miljøet? Hvad kan jeg selv gøre?

Er du i tvivl om det hele passer sammen med det, du netop nu er ved at planlægge? Det kan sagtens være, men det kan også være, at vi sammen kan finde netop den røde tråd, der får det hele til at give mening, så hold dig ikke tilbage fra at ringe og få en god snak med mig. Det koster ikke noget.

Ejer og designer ved Danish Re-Design
Jeff Deleuran Hansen
info@danish-re-design.com
tlf: +4528941196