Om

Home  /  Om

Værd at vide om Danish Re-Design:

Hvem er vi?

Danish Re-Design er en designvirksomhed, der hører hjemme i Odense. Vores designs har alle én ting til fælles. De er nemlig alle lavet af genbrugsmaterialer. Vi shiner ikke møbler op eller modificerer dem en smule. Vi Re-designer dem fuldstændig. Det betyder også, at det ikke altid kun er møbler, vi genbruger. Rigtig mange materialer kan genanvendes, når vi først får fingrene i det.

Small upcycle man from Danish Re-design 

Hvorfor gør vi det?

Vi vil gerne gøre en forskel. Det kan godt være, at det kun er en dråbe i havet, men vi mener, at alle skal gøre deres, hvis vi skal gøre denne planet til et godt sted for vores børn og børnebørn. Derfor er vores møbler, lamper og andre ting ikke bare smukke og unikke designs. De er også et statement om at genbruge, genanvende og minimere spild og affald.

 

 

Hvordan køber jeg?

Vi sælger vores møbler online, så du skal bare kontakte os om det, du vil have. Vi tager imod betaling via bankoverførsel, via mobilepay og selvfølgelig i kontanter, hvis du selv kan hente dine møbler eller lamper.

I en del tilfælde leverer vi personligt møbler og lamperl, men hvis det er for langt væk fra vores hjem i Odense, benytter vi fragtmænd til levering af varerne. Det koster selvfølgelig lidt ekstra, men sådan er det jo med handel på nettet. Til gengæld er vores priser jo fantastisk lave for håndlavede unikke designprodukter.

Hvad får jeg?

For det første får du et stykke unikt design fra Danish Re-Design.

Ud over dette får du jo muligheden for at gøre noget for den verden, som vi lever i og måske endda til at skubbe andre i den rigtige retning, så de også begynder at tænke lidt mere på miljøet. Så måske får du en lille smule bedre samvittighed, når du ved, at du har truffet det rigtige valg og har købt et smukt design, der ikke skader miljøet, fordi det er lavet af genbrugsmaterialer, der højst sandsynligt ellers havde lidt den sløje skæbne at være blevet kasseret og måske endda blot brændt af.

Er der andet jeg bør vide?

Næh – egentlig ikke.

Danish Re-Design

CVR Nummer 37232866